Valmennukset & ohjelmat

Jos sinulla on urheilullinen tavoite, tiedät että Sinussa on potentiaalia, mutta et ole varma saatko yksin annettua parasta mahdollista tulosta, niin olet oikeassa paikassa!

Olen urheillut tavoitteellisesti koko ikäni ja tiedän kehon toiminnallisista, että psyykkisistä haasteista. Olisin saanut annettua parempaa tulosta, jos minulla olisi ollut tietoa jota minulla on tällä hetkellä urheilijan fysiikasta, että psyykeestä. Haluan, ettei Sinun tarvitse jossitella urheilu-urasi jälkeen. Fyysiset haasteet saattavat vakavimmillaan aiheuttaa loukkaantumisen, kun taas mielessa olevat asiat voivat aiheuttaa sen, ettei kilpatilanteessa saa annettua sitä mitä harjoitustilanteessa, tai mihin olisi potentiaalia. Usein mielen asiat luetaan fyysisiin haasteisiin, kuten ajoitukset vääräaikaisuuteen, tai muihin vastaaviin, koska ei ole tietoa muusta. 

Urheilijavalmennus jota tarjoan on siis kokonaisvaltaista, jossa huomoidaan kokonaisuus. Pidän viittä valmennettavaa lähivalmennuksessa ja loput valmennussuhteet toteutetaan etänä. Fitnessvalmennuksessa tiimimme on Team Pro Fit Seinäjoki

Urheilijoilleni on oma alusta, jossa tärkeitä perusteita urheilijan ravitsemuksesta ja psyykeestä, joita pääset harjoittamaan itsenäisesti. Osoitan Sinulle harjoituksia joista osan löydät alustalta, jonne pääset tunnuksillasi. Jos olet valmentaja voin menttoroida ja vahvistaa osaamistasi, ja sitä kautta saat paremman tuloksen urheilijoilta. Valmisohjelmat

Kokemukseni pohjalta olet tehnyt täsmällisiä valmisohjelmia erilaisiin elämäntilanteisiin.

Pitkä harrastustausta toispuoleisen lajin - pesäpallon parissa, auto-onnettomuus, sekä raskaudet ovat laittaneet minut etsimään vastauksia mm. lavan ja lantion toiminnasta ja niiden harjoittamisesta. Ilman nykyistä harrastusta fitneksen parissa olisin tuskin edes ymmärtänyt, että kehon haasteiden taustalla on pääasiassa lihasepätasapaino-ongelmat, jotka saavat aikaa mm. lantion kiertymän. Omatoiminen apu on ollut kaikista paras keino kuntoutua, joten olen koonnut liikkuvuuslämmittelyn kehon haasteiden tunnistamiseksi sekä kuntouttamiseksi. Lisäksi valikoimassa on raskausajan jälkeiseen harjoitteluun liittyen kuntosaliohjelma, jos tavoitteenasi on päästä pian vanhoihin tuloksiin ja voimaharjoittelun pariin. Myös poliisikoulun pääsykokeen fyysisen osioon olen laatinut ohjelman, jota testaamme parhaillaan. Jätä alta yhteystiedot, jos haluat tämän ohjelman, siihen myyntisivu on vasta tekeillä.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa valmisohjelmista. Jos haluat valmennukseen ohjelman tiimoilta, niin sekin mahdollista. Sivun lopusta löydät hinnaston. 

Hinnasto

Etävalmennukset, kysy lähivalmennusta täyttämällä lomake

1. Keho & Mieli

Urheilijan kokonaisvaltainen etävalmennus, myös fitness-etävalmennus

(Lähivalmennus 149,- / kk)

105 €

2. Mieli-valmennus

Urheilijalle tai valmentajalle etänä

89 €

3. Verkko-ohjelmat

Hinta ohjelman mukaan

19-89 €

Valmennushintoihin lisätään alv. (0 - 24 %)

Valmennusasiakkaille tunnin lisäohjaus 60 € . Valmennukseen sitoudutaan aina 3 kk jaksoissa. 

Joukkueille luennot sopimuksen mukaan. 


Kysy lisää urheilijanhyvinvointi@gmail.com tai täyttämällä lomake